DUITSLAND

Jawel, we zijn reeds aan onze 18e gemeenschappelijk uitstap naar de regio van Büren (Paderborn), het stadje dat op 90 km ten oosten van Dortmund ligt. Zoals steeds hebben wij (Andrée en Didier) gezorgd voor een programma vol afwisseling. Het geheel werd meerdere malen verkend en de ganse uitstap wordt deskundig begeleid.

Vrijdag 20 juli:
08.15 hr: samenkomst aan de kerk van Eppegem en verdeling over de auto’s
08.30 hr: vertrek naar Büren
Middagmaal gevolgd door installatie in ons vertrouwd hotel.
Tocht naar Alme waar we een wandeling maken naar de bronnen van deze rivier gevolgd door een ontspannende namiddag in het dorpje zelf.
Afhankelijk van het tijdstip en de weersomstandigheden kunnen we nog uitwijken naar Bad Wünnenberg voor eventueel een blote-voetenwandeling.
(Best een kleine handdoek van thuis meebrengen)

Zaterdag 21 juli:
09.30 hr vertrek naar Hameln voor een verblijf van een ganse dag in de stad van de beroemde Rattenvanger. Er vindt die dag trouwens een speciale wijnmarkt plaats.

Zondag 22 juli:
09.30 hr vertrek naar Arcen in Nederland.
Na een kleine wandeling genieten we van een lekkere lunch waarna we de beroemde
tuinen bezoeken.
Terugkomst in Eppegem tussen 19 en 20 uur.

Zoals altijd doen we aan carpooling en verblijven we bij Simone en Berthold Ackfeld
onder de formule van “half-pension”. Dit betekent ontbijt en avondmaal (soep, hoofdgerecht en dessert). Kostprijs 12 euro.

Inschrijving en kostprijs:

  • Kamer 1 persoon : 46 euro,
  • Kamer 2 personen : 80 euro,
  • Kamer 3 personen 95 euro.

Aangezien we reservaties moeten doen vragen we een deelname van 50 euro per persoon. Dit bedrag krijgen jullie terug bij het vertrek. Inschrijven en betalen bij
Andrée of op de rekening BE89 4297 0950 4185 van Open Oog. Een inschrijving is slechts geldig na betaling van de deelname-som. Inschrijven en betalen kan tot en
met 2 juli.

OPGELET: Het aantal kamers bij Ackfeld is zeer beperkt omdat in er dat weekend in Büren een grote activiteit plaatsvindt. Na 2 juli geven we alle resterende kamers
in het hotel vrij. 

Bij slechte weersomstandigheden kan het programma van 20 en 22 juli aangepast
worden.

 

 

Advertenties

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: