Woordje van de redactie

Bij aanvang van dit woordje even een belangrijke rechtzetting. Per vergissing zijn in de colofon twee belangrijke lijnen omgewisseld, namelijk die van de Parochiezaal en de school. In dit nummer staan de juiste gegevens. Hierdoor werden de locaties van onze zondagbijeenkomsten door elkaar gehaspeld. Sorry daarvoor, maar….. wie niets doet, kan niets misdoen.

We vervolgen met een heugelijke gebeurtenis in de familie van onze leden Karine en Eric Van Campenhout. Op 28 februari werden ze de fiere grootouders van een knappe Ellis. Hartelijk proficiat aan de grootouders en de ouders. We wensen de nieuwgeborene een voorspoedige toekomst toe.

Enfin, hebben jullie ook genoten (of gesakkerd) op de Belgische toestanden de laatste weken ? Sneeuwalarm met aanraden om thuis te werken, zonder sneeuw en enkele dagen later sneeuw zonder bijzondere waarschuwing ? Het wordt blijkbaar tijd dat we een minister voor weersvoorspellingen krijgen ! Enfin, hopelijk zijn we van de winterellende bevrijd en kunnen we uitkijken naar een zonnige lente.

Traditioneel eventjes een terugblik op onze activiteiten.

Beginnen we met de nationale ruilbeurs van 25 februari. Hoewel dit niet onze gewone ruildag was stonden de eerste gegadigden al om kwart na negen te trappelen aan de deur. Gelukkig stonden Lisette, Thierry en Rik ’s morgens klaar om de zaal klaar te zetten voor de activiteiten. Toen we dus, zoals voorzien, om 9.45 hr de zaal openden werd onze secretaris overrompeld door hen die op zoek waren naar een tafel. Eerlijk gezegd, alles verliep ordelijk en Andrée hielp iedereen zo vlug mogelijk. Het ruilen kon beginnen. Er was veel volk die dag, meer dan tachtig personen daagden op. Ook de mensen die zorgden voor een natje en een droogje hadden hun handen vol om iedereen verder te helpen. Dus een dankwoordje aan allen die positief meewerkten aan het succes van deze vergadering. Aangezien we terug een volle zaal hadden, zou ik de leden aanraden om gebruik te maken van de mogelijkheid om een tafel te reserveren. Want volgende nationale ruilbeurs, 17 juni, verschijnt een nieuwe capsule = veel meer belangstelling en indien men geen tafel heeft aangevraagd dan worden die verdeeld aan degene die eerst komt.

Onze tombola, met talrijke mooie prijzen, trok veel aandacht. Bedankt aan allen, schenkers van prijzen en deelnemers. 

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: