Woordje van de redactie

Het is al enige tijd dat jullie nog eens iets van onze vereniging vernomen hebben bijgevolg is het dringend noodzakelijk even bij jullie binnen te springen. Het feit dat jullie misschien niets hoorden betekent eigenlijk niet dat we zijn blijven stilzitten.

Zo hadden we op 5 september een quiz in plaats van de voordracht van onze voorzitter die weer eens in het buitenland was. Gelukkig was Jan op voorhand verwittigd om deze avond te animeren. Met zijn amusante, spitsvondige vragen waarbij diende nagedacht kon hij onze kampioenen uitkiezen. Het waren Frieda en Dirk die nipt de prijs wegkaapten voor de neus van Andrée en Patricia. Als derde team eindigden Marieke en Jean-Pierre. Het was in elk geval een leuke avond.

Volgende activiteit was de bloemschik- en hobbyavond van 13 september. Was het aantal bloemschiksters beperkt, we konden een aangroei noteren van personen die een kaartje kwamen leggen of een partijtje scrabbelden. De aanwezigen genoten van de pensen die Jan bakte. Verder konden we vaststellen dat de kwaliteit en de hoeveelheid van de bloemen aangroeide. Als gevolg hiervan schreven zich voor de volgende bloemschikavond al meer personen in. (met dank aan Annie).

Ruilbeurs op 17 september. Dit was een autoloze zondag maar gelukkig hebben we hiervan weinig of geen hinder ondervonden. We vergaderden in de Basisschool en konden rekenen op een ruim publiek met veel belangstelling zodat menig item een nieuwe eigenaar (eigenares) vond.

Omwille van het ontslag van enkele bestuursleden, waaronder Erwin, de motor van het gebeuren, dienden we dit jaar ons jaarlijks “Mannenrestaurant” af te schaffen. We kozen er voor om dit te doen in plaats van snel iets te improviseren. Maar volgend jaar staat dit item beslist terug op het programma.

De bloemschik- en hobbyavond van 11 oktober kon rekenen op een lichte stijging van dames die bloemen kwamen schikken. Blijkbaar had de verbetering en de vermeerdering van de bloemen een positief resultaat. Laten we dus in de goede weg verder gaan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑